Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مسعود پروین با اشاره به اینكه گروه خودروسازی سایپا در برنامه تولیدی كه به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه كرده بود، می بایست در فروردین ماه 20134 دستگاه خودرو تولید می كرد، تصریح كرد: این مجموعه با وجود تمام مشكلات و خودروهای ناقصی كه وجود داشت، موفق شد ٢٠٨٤٥ دستگاه انواع محصولات را تولید كند و همزمان خودروهای ناقص را نیز كاهش دهد به طوری كه موجودی خودروهای ناقص گروه سایپا كه در پایان فروردین ماه سال گذشته حدود 58 هزاردستگاه بود با انجام تكمیل كاری، تا پایان فروردین ماه سال جاری به حدود 31 هزار دستگاه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی جامع تولید گروه خودروسازی سایپا با تاكید بر اینكه میزان خودروهای ناقص در فروردین ماه سال جاری نسبت به سال گذشته حدود 47 درصد كاهش یافته است، اشاره كرد: تمام بخش های گروه خودروسازی سایپا در تلاش هستند تا ضمن به صفر رساندن خودروهای ناقص، افزایش تولید را برای این مجموعه رقم بزنند.

معاون برنامه‌ریزی جامع تولید گروه خودروسازی سایپا گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، در اردیبهشت ماه افزایش محسوسی در تولید ثبت شده است به نحوی كه در 17 اردیبهشت ماه تولید به مرز 1700 دستگاه رسید و تثبیت این روند در دستور كار تمام حوزه ها قرار گرفته است.

او خاطرنشان كرد: از ابتدای سال جاری تا 18 اردیبهشت ماه بیش از 35000 دستگاه انواع محصولات در گروه خودروسازی سایپا تولید شده كه حدود 90 درصد آن (حدود 32 هزار دستگاه) عبور مستقیم بوده و در فرآیند تحویل به فروش قرار گرفته است.

پروین با بیان اینكه عبور مستقیم خودروها باعث سه اتفاق رشد كیفی خودروهای تولیدی، كاهش هزینه های مربوطه و افزایش سرعت در تحویل خودروها به مشتریان می شود، افزود: از ابتدای سال جاری تا 18 اردیبهشت ماه با حدود32 هزار دستگاه تولید عبور مستقیم وتكمیل حدود19 هزار دستگاه خودروهای ناقص، 51 هزار دستگاه خودرو آماده تحویل به فروش شد كه این امر دستاوردی جدید محسوب می شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: گرانی ماکارونی رتبه بندی معلمان آزمون دستیاری یارانه ارز 4200 تومانی وام ودیعه مسکن 1401 سایپا صنعت خودرو تولید خودرو گرانی ماکارونی رتبه بندی معلمان آزمون دستیاری یارانه ارز 4200 تومانی وام ودیعه مسکن 1401 گروه خودروسازی سایپا خودروهای ناقص اردیبهشت ماه دستگاه خودرو فروردین ماه هزار دستگاه سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ورودی آب به سدهای کشور نسبت به مدت زمان مشابه هشت درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا هفتم اردیبهشت، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲ میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱) ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین کمترین میزان بارش مربوط به استان بوشهر بوده که در این بازه زمانی ۱۵۲.۸ میلی‌متر بارندگی داشته است، این میزان نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۳۸ درصدی داشته است، استان اصفهان در این بازه زمانی ۱۴۳.۲ میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

میزان بارش‌ها در استان تهران ۱۷۲.۸ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

میزان کل خروجی سدهای کشور در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ۱۶ میلیارد و ۶۹ میلیون متر مکعب ثبت شده و نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته، میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۶ میلیارد و ۵۲ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان کل ورودی آب به سدهای کشور هشت درصد کاهش یافته و در این بازه زمانی ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب است، همچنین حجم کنونی آب موجود در مخازن ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به حجم ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعبی سال گذشته، تغییر چندانی نداشته است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۶۰ میلیارد متر مکعب است، اکنون پُرشدگی سدها به ۶۴ درصد رسیده است.

کد خبر 748992

دیگر خبرها

  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024